Neem Contact op met een diamant consultent

Neem Contact
op met een diamant consultent

Ik zou graag meer willen weten over dit item.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een weekend in Amsterdam

Amsterdam is op dit moment één van ’s werelds populairste trekpleisters en met goede rede. Als u opzoek bent naar een romantisch of cultureel weekend met uw geliefde, laat onze reisconsultants dan het perfecte pakket voor uw samenstellen, om te garanderen dat u een schitterend weekend heeft in Amsterdam.

Boek nu

Hotels in Amsterdam

Door de toevloed van toerisme in de afgelopen jaren zijn er waarschijnlijk nog maar weinig slechte hotels in Amsterdam. Vooral in het hogere segment bieden hotels excellente service en veel specifieke voordelen dankzij de portiers, die u alles kunnen vertellen over wat Amsterdam te bieden heeft. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kunnen wij u de perfecte accommodatie aanbieden die aan al uw wensen voldoet.

Boek nu

Wereldberoemde musea

Miljoenen mensen bezoeken jaarlijks Amsterdam voor haar musea. Royal Coster Diamonds is perfect gepositioneerd aan het Museumplein. Gelegen tussen het Rijksmuseum en het Van Gogh museum, is Royal Coster op loopafstand van het Anne Frank huis en vele andere musea die u minstens één keer moet bezoeken tijdens uw leven.

Boek nu

De Amsterdamse grachten

Als u niet op een rondvaartboot bent geweest, bent u eigenlijk niet in Amsterdam geweest. Het aanschouwen van Amsterdam vanaf een rondvaartboot geeft u de unieke kans om de stad op een unieke manier te leren kennen. U kunt historische plekken bekijken vanuit een relaxte setting. Neem contact op met onze reisconsultants; want dankzij onze samenwerking met de beste rondvaartbedrijven kunnen wij u de beste prijzen bieden.

Boek nu

De oudste diamantslijperij in Europa

Natuurlijk mag een bezoek aan Royal Coster Diamonds niet ontbreken tijdens uw verblijf in Amsterdam. Niet alleen om de oogverblindende diamanten artefacten die zijn tentoongesteld zoals de Koh-I-Noor, maar ook omdat wij een onmisbaar deel zijn van de geschiedenis van Amsterdam. De diamantindustrie heeft Amsterdam gemaakt tot wat het nu is. Wij hebben deze ontwikkeling eerste-hands meegemaakt en laten dat u graag zien.

Boek nu

Andere plekken die u zou moeten bezoeken

Natuurlijk zijn er nog veel meer bezienswaardigheden naast de bovengenoemde, maar wat u wilt zien hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Onze reisconsultants kunnen u helpen met het samenstellen van welk pakket dan ook, zij het cultureel, romantisch, avontuurlijk of een mix hiervan. Neem contact met ons op en geniet optimaal van uw verblijf in Amsterdam.

Boek nu
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Costerdiamonds