Neem Contact op met een diamant consultent

Neem Contact
op met een diamant consultent

Ik zou graag meer willen weten over dit item.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Diamond Masterclass

Wilt u alles leren van wat er maar te weten valt over het slijpen van diamanten? Dan is de Diamond Masterclass bij Royal Coster Diamonds echt iets voor u. Deze masterclass wordt exclusief gegeven door het hoofd van onze slijpersafdeling, zij geeft een diepgaande masterclass die– als u het correct doet – eindigt met een officieel Royal Coster Diamonds certificaat.

Boek nu

Een rondleiding door het Diamant Museum

Wanneer de workshop begint, wordt u verwelkomd door het hoofd van onze slijpafdeling, mevrouw Willemse. Zij neemt u mee op een privé rondleiding door het Diamant Museum, waar ze alles uitlegt over de herkomst van diamanten terwijl ze u prachtige diamanten artefacten laten zien.

Boek nu

De 4 C’s en dan uw eigen diamant slijpen

Na de rondleiding door het museum mag u zelf achter aan de slijptafel te zitten. Hier vertelt mevrouw Willemse u alles over het (beschermde) ambacht van diamant slijpen en de 4 C’s om diamanten te kunnen graderen.

Boek nu

Het bekijken van de collectie en een officieel certificaat

Na de workshop wordt u meegenomen naar een private showroom, waar u een fantastische collectie van losse geslepen diamanten te zien krijgt en deze diamanten sieraden kunt bewonderen. De masterclass eindigt met de ontvangst van de door u geslepen diamant en uw officiële diamond masterclass certificaat van Royal Coster Diamonds.

Boek nu

Kosten van de masterclass

De Diamond Masterclass is een zeer exclusieve workshop voor 1 of 2 personen en heeft een vaste prijs van €475,- p.p. Natuurlijk mag u de diamant die u zelf heeft geslepen houden. De datum en tijd hangt af van de beschikbaarheid van mevrouw Willemse. Als u geïnteresseerd bent, kunnen wij uw verzoek meteen naar haar doorsturen waarna zij zo snel mogelijk met u contact opneemt.

Boek nu
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Costerdiamonds