Neem Contact op met een diamant consultent

Neem Contact
op met een diamant consultent

Ik zou graag meer willen weten over dit item.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Champagne Verrassingstour

Een leuke en innemende groepsbelevenis

De Champagne Verrassingstour is een belevenis waar Royal Coster Diamonds veel voor wordt gevraagd. Bijvoorbeeld door bedrijven of voor exclusieve partijen, zoals gala’s en premières. Het is een leuke en informatieve belevenis voor groepen en één van de gasten gaat naar huis met een echte diamant.

Boek nu

Champagne verrassingstour

Hoe werkt het

Elke gast krijgt een glas champagne, in ieder glas is een echte diamant of een zirkonia (een imitatie diamant)  geplaatst. Niemand kan het verschil zien tussen de echte diamant en de zirkonia’s, daarom is één van onze meester slijpers aanwezig met een loep om elke diamant te checken. De meester slijper kan bepalen of de steen een zirkonia of een echte diamant is.

Boek nu

Champagne verrassingstour

Kennis opdoen over diamanten tijdens het wachten

Natuurlijk zijn er maar één of twee echte diamanten, de rest zijn zirkonia’s. Maar de gasten mogen ook de zirkonia’s behouden als een aandenken aan een mooie avond. Terwijl de diamantslijper ieders ‘diamant’ bekijkt, vertelt hij of zij over het herkennen van een echte en een namaak diamant. Als mensen vragen hebben over eigen juwelen, worden deze natuurlijk ter plekke discreet beantwoord.

Boek nu

Champagne verrassingstour

De kosten en locatie

De Champagne Tour kan zowel in ons pand als op locatie gegeven worden, 9 van de 10 keer is de tour in de avond op een plaats van uw keuze, wat uiteraard geen probleem is. De kosten hangen af van uw wensen; een glas Champagne kost €5,- , een zirkoon €2,50 en de kosten van een echte diamant zijn afhankelijk van de grootte en de kwaliteit. Over het algemeen gebruiken we een .10 karaat diamant, die een verkoopwaarde heeft van €450,- en deze verkopen we aan u voor €180,-. De kosten van de reis en de expert zijn afhankelijk van de locatie en de tijd die worden gevraagd.

Boek nu
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Costerdiamonds