Neem Contact op met een diamant consultent

Neem Contact
op met een diamant consultent

Ik zou graag meer willen weten over dit item.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een gratis rondleiding in uw eigen taal

Royal Coster Diamonds nodigt u uit om in het hart van Amsterdam in uw eigen taal een gratis rondleiding te volgen door de mystieke wereld van diamanten. Bekijk hoe onze ambachtslieden ruwe stenen slijpen en polijsten tot prachtige diamanten in alle vormen en maten die eeuwenlang meegaan. Onze gidsen vertellen u graag over de 4 C’s voor het graderen van diamanten, over de oorsprong van diamanten en nog veel meer. Dit terwijl u ’s werelds meest spectaculaire diamanten artefacten bekijkt. Bij aanvang van de tour ontvangt een gratis e-book. Deze kunt u gebruiken tijdens de tour of naderhand lezen om nog meer te leren over diamanten.

Boek nu

Leer alles over diamanten

Onze ervaren gidsen leggen u alles uit over de bijzondere wereld van diamanten. Leer over de oorsprong van diamanten, het proces waar ze doorheen gaan – dat miljoenen jaren duurt – en de 4 C’s (Carat, Cut, Clarity, Colour). Er is zo veel meer om te leren en te waarderen dan alleen de glinstering van een diamant. U zult versteld staan!

Boek nu

De grootste collectie diamanten in Europa

Nadat u veel heeft geleerd over diamanten en u ze nog meer kunt waarderen, gaat u echte diamanten van dichtbij te bekijken. Bij Royal Coster Diamonds hebben we de grootste collectie losse diamanten van Europa. Wat voor soort diamant u ook het mooist vindt, wij hebben ze allemaal. Van gepolijst tot ruw, van .10 karaat tot 5+ karaat, wij hebben diamanten in bijna alle kleuren en maten, allemaal te bewonderen in hartje Amsterdam.

Boek nu

Bekijk de Koh-I-Noor in de Britse kroonjuwelen

In 1853 verzocht Koningin Victoria Royal Coster Diamonds om de beroemde Koh-I-Noor diamant opnieuw te polijsten. De Koh-I-Noor is de duurste diamant ooit gevonden en haar naam betekend ‘Berg van Licht’. U begrijpt deze naam wanneer u de Kroon ziet die wij in onze slijperij tentoongesteld hebben. Temidden van de grote collectie van beroemde diamanten die tentoongesteld worden, staan ook de Cullinan-diamant, de Rembrandt-diamant en vele anderen.

Boek nu

Meer facetten, meer fonkeling, meer vuur

De Royal 201

Behalve het bekijken van buitengewone diamanten sieraden en de grootste collectie van niet gezette diamanten in Europa, kunt u ook de gepatenteerde ‘Royal 201‘ diamant zien. Een normale briljantgeslepen diamant heeft 57 facetten, terwijl onze unieke diamant er maar liefst 201 heeft. Dit betekent dat het licht nog meer reflecteert binnen de diamant, wat een dusdanig schitterend effect creëert, dat geen enkele diamantslijpvorm ter wereld dit kan evenaren!

Boek nu

Direct van de bron

Tax-Free shoppen

Wij zitten al ruim 175 jaar in deze business en hebben hierdoor een bewonderenswaardige lijst van klanten van over de hele wereld opgebouwd. Wat onze klanten allemaal delen, is dat zij de beste kwaliteit willen voor de beste prijs. Een van de grotere voordelen van het bezoeken van onze diamantslijperij, is dat u uw diamanten direct van de bron kan kopen, wat de kwaliteit hoger houdt en de prijzen scherper dan die van gewone diamantretailers. Als u ons van buiten de Europese Unie bezoekt, kunnen we u bovendien een tax refund aanbieden voor uw aankopen.

Boek nu

Costerdiamonds