Neem Contact op met een diamant consultent

Neem Contact
op met een diamant consultent

Ik zou graag meer willen weten over dit item.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BOEK EEN GRATIS RONDLEIDING

Bezoek Coster Diamonds

In het hart van Amsterdam, tussen het Rijksmuseum en het van Gogh museum ligt de oudste diamanten slijperij ter wereld. Boek een gratis rondleiding in uw eigen taal, leer over 400 jaar diamanten geschiedenis en bekijk beroemde diamanten artefacten zoals de Koh-I-Noor.

Boek nu

Een weekend in Amsterdam

Wilt u de City of Diamonds bezoeken? Onze reis consultants hebben prachtige pakketten samengesteld voor een ieder die opzoek is naar een sprankelend weekend!

Boek nu

De verlovingsworkshop

Het kopen van een diamanten ring is een belevenis die u voor altijd zal onthouden. Zorg ervoor dat u een idee heeft van wat u wilt kopen, en neem plaats achter de slijptafel. Deze workshop is oprecht een romantische ervaring.

Boek nu

De Champagne surprise tour

Iedere bezoeker ontvangt een glas champagne met een zirkoon erin (een namaakdiamant) op een glas na, in deze zit een echte diamant. Onze meesterslijper zal bepalen welke stenen nep zijn en welke echt is. Een leuke belevenis voor iedere gelegenheid.

Boek nu

De diamant masterclass

Ga in detail met het hoofd van onze slijperij, die tevens de wereld record houdster is voor het slijpen van de kleinste diamant ooit: Pauline Willemse, tijdens een persoonlijke 1 op 1 masterclass.

Boek nu

Touroperator of reisagent?

Ontmoet onze Country Managers
Informatie voor touroperators & reisagenten

Lees meer

De VIP service van Royal Coster

Beleef dezelfde behandeling als keizerin Sissi, Napoleon en koningin Elizabeth bij Royal Coster Diamonds.

Lees meer

Costerdiamonds