Neem Contact op met een diamant consultent

Neem Contact
op met een diamant consultent

Ik zou graag meer willen weten over dit item.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Persoonlijk advies over diamanten, nu via WhatsApp

januari 20, 2016/ BY Coster Diamonds

Het kopen van sieraden is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet – het belang van het maken van een goed geïnformeerde beslissing kan niet duidelijk genoeg worden benoemd. U zult natuurlijk willen weten wat u krijgt voor uw geld en dan is het fantastisch om een soort begeleiding te krijgen door het gehele proces. En dat is nou precies wat Coster Diamonds al ruim 175 jaar doet met en voor haar klanten.

Goede en persoonlijke service gaat verder dan alleen tijdens het shoppen. In het onwaarschijnlijke geval dat u problemen heeft met uw sieraden, is betrouwbare klantenservice erg belangrijk. U heeft waarschijnlijk zoals vele andere in het verleden wel eens een slechte ervaring gehad met klantenservice, maar onthoudt – omdat sieraden een luxueus item zijn, heeft u het volle recht om de meest toegewijde service te verwachten. Met een gevestigde luxueuze diamantenslijperij zoals Royal Coster Diamonds, is dat dan ook precies wat u krijgt.

Download ons WhatsApp-contact op uw telefoon door  hier te klikken of voeg ons nummer toe: +31 (0) 6 269 79 625 en we hopen snel met u te chatten!

Liever niet chatten? Geen probleem! U kunt ook altijd contact met ons opnemen per email en zoals u ziet, staat Danielle u graag telefonisch te woord.

Geen Reacties

Costerdiamonds