Neem Contact op met een diamant consultent

Neem Contact
op met een diamant consultent

Ik zou graag meer willen weten over dit item.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De 8 diamanten garanties

Sinds de oprichting van Royal Coster Diamonds in 1840 hebben wij de mooiste sieraden gemaakt en enkele van de meest kostbare diamanten geslepen. Met ruim 175 jaar ervaring in ons bijzondere ambacht, kunt u ons dan ook vanzelfsprekend vertrouwen met uw sieraad. Wij doen de dingen op onze manier: we geloven in traditionele, persoonlijke klantenservice, eerlijke prijzen en enkel de hoogste kwaliteit van diamanten sieraden. Dit zijn garanties waar wij in geloven en waar u op kunt vertrouwen.

flag

8 diamant garanties

#1 Alleen de beste kwaliteit diamanten

Royal Coster Diamonds is de beste keuze met een reden. Niet alleen vertelt onze lange en rijke geschiedenis u dat u uw sieraden aan ons kunt toevertrouwen, maar Royal Coster wil u in elk aspect zekerheid geven wanneer u zo iets kostbaars koopt als een diamant. Om deze reden hebben wij de 8 diamant garanties van Royal Coster Diamonds gecreëerd.

8 diamanten garanties

#2 Levenslange diamanten upgrade

Royal Coster Diamonds vindt het mooi om te zien dat een diamanten ring voor generaties lang wordt doorgegeven. Daarom vergoeden wij voor 100% de betaalde prijs als u de diamant in uw ring wil upgraden.

flag

8 diamanten garanties

#3 Persoonlijk en eerlijk advies

Diamanten komen voor in verschillende vormen, maten, kleuren en kwaliteiten. Om de perfecte diamant te vinden die bij uw smaak aansluit, heeft Royal Coster Diamonds meer dan 150 diamant consultants die u persoonlijk diamant advies kunnen geven in meer dan 27 talen. Zo is er altijd een consultant die u kan helpen in uw eigen taal.

8 diamanten garanties

#4 Kennis is alles

Royal Coster Diamonds weet dat het kopen van een diamant een serieuze zaak is. Om u goed geïnformeerd een keuze te laten maken, geven we u inzicht in de 4 C’s van diamant taxatie. Bij Royal Coster willen we u de beste waarde geven voor uw geld.

flag

8 diamanten garanties

#5 Puur vakmanschap

De slijpers van Royal Coster Diamonds worden gezien als de beste in het vak. De passie die zij hebben voor perfectie in het bijzondere ambacht, maakt elke ruwe diamant tot een prachtig sieraad dat voor eeuwen mee zal gaan.

8 diamant garanties

#6 Direct van de bron

Royal Coster Diamonds heeft de grootste voorraad aan diamanten in Europa. Wij ontvangen ruwe diamanten direct uit de bron, er is geen tussenpersoon bij betrokken. Dit is waarom wij u de beste prijs voor uw diamanten kunnen bieden.

flag

8 diamanten garanties

#7 Eerlijke diamanthandel

Bij Royal Coster Diamonds kunnen wij al onze gekochte diamanten direct traceren naar de plaats van herkomst. Dit zorgt ervoor dat wij weg blijven van conflict- of bloeddiamanten.

8 diamanten garanties

#8 Enkel de hoogste standaard van diamanten taxatie

Royal Coster Diamonds hanteert alleen de internationaal erkende certificaten voor al haar diamanten zoals de HRD, IGI en GIA.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Costerdiamonds