Neem Contact op met een diamant consultent

Neem Contact
op met een diamant consultent

Ik zou graag meer willen weten over dit item.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Halve Alliantie Ring met Diamanten en Edelstenen

SKU No. 1041591

Deze halve alliantie ring is een lust voor het oog. In deze 18-karaat witgouden ring wisselen zes diamanten en vijf edelstenen elkaar af. U bepaalt zelf welke edelstenen u in de ring wil. Dit kunnen rode robijnen, blauwe saffieren of groene smaragden zijn. Diamanten ringen met gekleurde accenten zijn een ideale aanvulling op uw outfit. Stel dat u die prachtige rode jurk draagt, dan wilt u luxe sieraden die hier bij passen. Een grote robijnen ring is dan geen goede keus; deze zal uw look niet ten goede komen. Een ring met rode accenten behaalt echter wel het beoogde resultaat. Kies de kleur die u aanspreekt en straal. Letterlijk, want de diamanten in deze ring zijn adembenemend.

Specificaties van de halve alliantie ring 

Samen wegen de diamanten en de edelstenen 1,00 karaat. De diamanten hebben een SI-zuiverheid en zijn Top Wesselton. Dit is goed te zien. Ze hebben een mooie, heldere witte kleur en een eeuwige schittering.

Wilt u meer weten over deze diamanten halve alliantie ring? Neem contact op met een diamant consultant voor meer informatie en prijzen. 

Neem contact op met een diamant consultant

Email naar een vriend of vriendin

Het karaat van een diamant staat gelijk aan het gewicht van een een diamant. 1 karaat is gelijk aan 200 milligram.
De afbeelding van de ring om de hand is slechts een schatting.

hand ring

1,00 carat

Costerdiamonds