Neem Contact op met een diamant consultent

Neem Contact
op met een diamant consultent

Ik zou graag meer willen weten over dit item.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

18 Karaat Gouden Ring met Diamanten Bloemen Verschillende Versies

SKU No. 1072013

Een van de nieuwste diamanten ringen van ons eigen merk: dit prachtexemplaar met twee diamanten bloemen. Deze 18-karaat gouden ring hebben we in verschillende ontwerpen. Zo is hij verkrijgbaar in het rosegoud, witgoud en geelgoud. Maar dat is niet alles! U kunt zelf de kleur van de middelste steen van de bloemen bepalen. Bij de witgouden ringen is het mogelijk om de middelste stenen namelijk te vervangen door edelstenen. Zo kan er in plaats van een diamant gekozen worden voor een blauwe saffier, een rode robijn of een groene smaragd. De blauwe, rode of groene kleuren maken het geheel speelser. U ziet het: alles is mogelijk. Als u dit ontwerp mooi vindt, is hij er zeker in de stijl die bij u past. 

Specificaties van de diamanten bloemvormige ringen

Zoals u gewend bent van Royal Coster, zijn al onze ringen gemaakt van het beste goud. Of u nu een rose/rood-, geel- of witgouden ring wil, wij garanderen dat ze gemaakt zijn van het beste 18-karaat goud. De ringen die alleen diamanten bevatten – degene zonder edelstenen – hebben 15 diamanten en hebben een gewicht van 0,65 karaat. Dit zijn zeer goede kwaliteit Top Wesselton briljante diamanten. Ze schitteren werkelijk prachtig! Deze diamanten hebben een SI-zuiverheid, wat betekent dat ze kleine imperfecties bevatten. Echter worden de diamanten zo geslepen dat de inclusies alleen te zien zijn met een 10x vergrotende loep. Bovendien worden onze diamanten zo geslepen dat de onzuiverheden de schittering van de diamant niet of bijna niet zullen beïnvloeden. Hier ziet u echt het vakwerk van Royal Coster Diamonds in terug. 

Diamanten ringen met een robijn, emerald of saffier

Houdt u van een beetje kleur om uw vinger? Dan zult u deze bloemen met gekleurde middensteen van zo’n 0.09 karaat geweldig vinden. De bloembladen en andere diamanten op deze witgouden ringen – 13 diamanten in totaal – zijn 0,56 karaat. Deze diamatnen zijn ook SI Top Wesselton, net als degene die hierboven beschreven staan. Heeft u al besloten welke kleur u wilt? Of u nu gaat voor koninklijk blauwe saffieren, vurige rode robijnen of tijdloze groene smaragden, u zal er gegarandeerd gek op zijn!

Wilt u meer weten over deze diamanten ringen en de varianten waarin ze komen? Neem contact op met een diamant consultant.  

 

Neem contact op met een diamant consultant

Email naar een vriend of vriendin

Het karaat van een diamant staat gelijk aan het gewicht van een een diamant. 1 karaat is gelijk aan 200 milligram.
De afbeelding van de ring om de hand is slechts een schatting.

hand ring

0,65 carat

Costerdiamonds