Neem Contact op met een diamant consultent

Neem Contact
op met een diamant consultent

Ik zou graag meer willen weten over dit item.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Coster Diamonds

De Verlovingsworkshop

De 4 monumentale villa’s van Coster Diamonds zijn gelegen in het hart van Amsterdam, tussen het van Gogh museum en het Rijksmuseum in. Onze meester ambachtslieden creëren als sinds 1840 de mooiste diamanten sieraden en kostbare diamanten voor koninklijke families over de hele wereld. En nu kunnen u en uw geliefde een deel van dit selecte gezelschap worden.

Boek nu

Een diamant symboliseert liefde

Een diamant is een openlijk uiting van gevoelens van liefde en genegenheid die de gever heeft voor de nieuwe eigenaar van het sieraad. Het is een bijzondere en prachtige ervaring, die ooit duizenden jaren geleden begon en eindigt om de vinger van je geliefde.

Boek nu

De Verlovingsworkshop

Onze verlovingsworkshop is speciaal ontwikkeld voor stellen die meer willen leren over diamanten, of stellen die zich voorbereiden op een verloving of een jubileum. Het kopen van een verlovingsring is al een unieke ervaring op zich, maar door ook te leren over en het persoonlijk slijpen van een diamant, wordt het een onvergetelijke ervaring.

Boek nu

Gratis rondleiding in uw eigen taal

U zal worden begeleid door een gastvrouw die de origine van diamanten zal uitleggen in uw eigen taal. Ook zal ze u sommige van de meest fascinerende diamanten artefacten zal laten zien zoals de Koh-I-Noor, deze diamant heeft Coster Diamonds geslepen voor de Koninklijke Britse familie in 1853.

Boek nu

Slijp uw eigen diamant

U mag zelf achter de slijptafel zitten met een ervaren meester slijper, hij of zij zal u van dichtbij laten zien hoe je een diamant moet slijpen. U krijgt zelfs de gelegenheid om een facet aan een diamant te slijpen!

Boek nu

Pracht die eeuwen mee zal gaan

Uiteindelijk zal u mee genomen worden naar onze luxueuze VIP kamer waar u een collectie van diamanten en diamanten sieraden zal worden getoond, van deze collectie kunt u een keuze maken. De workshop word afgesloten met een glas champagne.

Boek nu
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Costerdiamonds