Neem Contact op met een diamant consultent

Neem Contact
op met een diamant consultent

Ik zou graag meer willen weten over dit item.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een eigen diamanten ring creëren

Bent u op zoek naar een speciaal diamanten sieraad dat u zelf ontworpen heeft of dat nergens anders kan vinden? Laat dan onze meester slijper en goudsmeden de uitdaging aannemen om speciaal voor u iets te maken.

Neem contact met ons op

Wereld beroemde diamant slijpers

Coster Diamonds heeft een aantal van de kostbaarste diamanten ter wereld geslepen, zoals het her-slijpen van de Koh-I-Noor voor de Engelse koningin, en het slijpen van de ster van het zuiden. Ook slijpen we nog steeds diamanten van eigenaren over de hele wereld, die graag de meeste waarde willen krijgen uit een diamant, en daarvoor komen ze bij de ambachtslieden van Coster Diamonds.

Neem contact met ons op

Hoge kwaliteit voor een verantwoorde prijs

Mensen denken vaak dat we erg duur zijn omdat we werken met de beste slijpers en goudsmeden. Maar juist omdat wij een slijperij zijn kunnen wij veel handels- tussenstappen overslaan en u de diamanten rechtstreeks van de bron geven. De prijs zal u verbazen, vraag u het maak aan de honderden mensen die hier voor u zijn geweest.

Neem contact met ons op

Sieraden graveren met uw naam, logo of zegel

Het zal u verbazen hoe veel van onze klanten nog een familiewapen hebben, soms is deze zo oud dat er alleen een oude postzegel, of zelfs alleen een tekening van over is. Dit is echter geen probleem voor Coster Diamonds. Aangezien we erg veel ervaring hebben met dit soort werk, zijn de kosten voor graveren betaalbaar.

Neem contact met ons op

Contact opnemen met onze diamanten consultants

Bent u opzoek naar een uniek sieraad of om uw zegel of naam te laten graveren? Neem contact op met onze diamanten consultant en laat het werk voor u gedaan worden met hoge efficiëntie en de hoogst mogelijke kwaliteit.

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Costerdiamonds