Neem Contact op met een diamant consultent

Neem Contact
op met een diamant consultent

Ik zou graag meer willen weten over dit item.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Royal VIP Service

Royal Coster Diamonds heeft een lange lijst van trouwe klanten die al generaties lang sieraden bij ons kopen. Wij zijn de belangrijke bron van diamanten sieraden voor beroemdheden, royalty, en ‘captains of the industry’ van over de hele wereld. Wij zijn er dan ook trots op dat wij de best mogelijke service aanbieden.

Neem contact met ons op

Exclusieve diamanten eisen, exclusieve service

Onze diamanten consultants zijn goed getraind en ervaren experts binnen het veld van diamanten sieraden. Dit gaat verder dan alleen ‘trends en stijl’, het betekent dat we eerlijk en passend advies kunnen geven over welke diamant bij welke gelegenheid past. Onze consultants hebben toegang tot de grootste collectie van losse diamanten in Europa. Bent u opzoek naar een grote of unieke diamant? Dan hebben wij die waarschijnlijk gewoon op voorraad hier, en als het nodig is kan een Country manager dit sieraad naar u toe brengen waar u ook bent in de wereld.

Neem contact met ons op

Discreet en persoonlijk

Bij Royal Coster Diamonds zijn er meerder VIP-ruimtes beschikbaar met een eigen discrete ingang. We hebben door de jaren heen menig VIP hier verwelkomd en ondanks dat wij erg trots zijn op deze voortdurende zaken, zullen wij nooit onthullen wie zij zijn. Omdat we een diamantenslijperij zijn, zijn wij een ‘one-stop shopping’ locatie. Van ruwe diamanten tot kroonjuwelen! Royal Coster biedt alle aspecten, discreet en efficiënt.

Neem contact met ons op

Een Koninklijke behandeling

Wilt u een diamant kopen in Amsterdam? Neem contact op met onze diamanten consultants en zij zullen een limousine regelen die u ophaalt van het vliegveld. Onze persoonlijke consultants kunnen u ook helpen met het regelen van alles wat u nog meer nodig heeft gedurende uw verblijf in Amsterdam.

Neem contact met ons op

Onze Country managers tot uw dienst

Buiten onze diamanten consultants hebben wij Country managers die 24/7 beschikbaar zijn voor elk deel van de wereld. Zij kunnen naar u toe komen om onze diamanten sieraden te laten zien, of om u te helpen met het kiezen van het perfecte sieraad voor elke gelegenheid. Overal ter wereld.

Neem contact op met ons om meer te weten te komen en ervaar onze koninklijke service, die al voor meer dan 175 jaar ‘gewoon’ is bij onze vaste klanten.

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Costerdiamonds